Julen der forsvandt - igangsættelse

Parforhold inden baby

Læste lige denne artikel, sådan for sjov. Men hvor er der egentlig meget jeg godt ved, men har glemt (og er opmærksom på, at det er lidt en damebladsartikel).

Midt i huskøb, graviditet og hverdag er det nemt at glemme hinanden – og jeg er ikke et hak bedre end alle andre. Til fødselsforberedelse ligger de meget vægt på, at “huske hinanden”. Det lyder så nemt, men hold nu op hvor er der meget man skal huske på, hvis parforholdet skal være harmonisk og dejligt.
Noget af det der er vigtigst for mig er kommunikation, respekt og en masse kærlighed (både kys, kram og det seksuelle). Men nogle gange glemmer jeg, at det også er ligeså vigtigt, at lytte til hvad min kæresten indirekte synes er vigtigt. Jeg har ofte så travlt med hvad han gør forkert, i forhold til hvad vi begge gør rigtig – og skal gøre noget mere af.

Det var især disse punkter i artiklen, som jeg skal arbejde med. :

  • HAN ØNSKER, AT HANS KÆRESTE SKAL VIDE, AT HAN ELSKER HENDE. Han synes det er akavet. Og det kan være svært for ham at sætte ord på sine følelser. Men han håber, at du ved hvor meget han elsker dig. For det gør han. Selvom det er svært for ham at sige højt, kan du se det i hans opførsel og mærke det, når i er stille sammen.
  • HAN VIL RESPEKTERES. Han er i virkeligheden meget følsom, og kan ikke lide det, når du nedgør ham, heller ikke selv om det er en joke. Han vil gerne respekteres for det han er, og ikke mobbes. Også selvom han har sine fejl ligesom alle andre.
  • HAN VIL GERNE OPMUNTRES. Han ville aldrig indrømme det foran sine venner, men han tvivler på sig selv og er ikke altid fyldt med selvtillid. Nogle gange vågner han om natten og stirrer op i loftet, mens han tænker deprimerende tanker. I sådanne tider har han brug for din støtte. Han vil bare gerne have, at du står bag ham og hans beslutninger.
  • HAN ELSKER AT SLAPPE AF. For ham er weekenderne til for afslapningens skyld. Og det er ikke ensbetydende med at holde middagselskab, tage i biffen, gøre rent i huset eller at løbe ærinder. Afslapning er det samme som at lave ingenting. Planer er ikke tilladt.
  • HAN HAR IKKE LYST TIL AT ÆNDRE SIG. Nej, han vil ikke ændre sig. Men mindre han beslutter sig for det selv. Hvis du prøver at ændre ham til noget han ikke er, så skal du forberede dig på et større skænderi.
  • HAN VIL GERNE HAVE FRÆKKE SMS’ER. Han elsker når du sender ham en fræk besked, hvor du beskriver dine frække aftensplaner for ham og dig. Det er ikke sikkert han indrømmer det, men den slags beskeder gør ham helt rundt på gulvet.

Når baby kommer er der helt sikker mangle nye elementer man skal tage hensyn til. Men man kan jo ikke andet end at tage det til den tid. Indtil videre vil jeg fokuserer på hvorfor vi fandt sammen – og alle de fantastisk elementer vi begge rummer som mennesker.

 

balloons-birthday-celebration-2013-825x550

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julen der forsvandt - igangsættelse