Parforhold inden baby

De modebevidste gravide


Clamour 4 Glamour
og Beyond Black er nogle af de smukke bloggere der er gravid pt.
Jeg nyder og sidde og se på de smarte outfits de får sat sammen, på trods af store maver. Ikke at man ikke kan være smart med mave, men det kan ofte være svært at skulle forholde og ikke mindst klæde en krop på, som man på igen måder er vant til.
Men det kan de her damer 😉

Hva angår mig selv, har jeg meldt mig lidt ud af gamet indtil jeg er back to normal. Eller noget der ligner. 🙂 Er sikker på der nok skal blive tid til at føle sig lækker igen efter graviditeten. Som mig søster sagde efter hendes graviditer. Du kan sidde i din sofa hele din barsel, eller du kan lette måsen og komme afsted.
Her lige det sidste mavebillede i denne omgang. Lidt grænseoverskridende – men vil også gerne fortælle alle der er bange for hvordan de kommer til at se ud i deres graviditet, at man altså i mine øjne ikke behøver at forandre sig helt så meget, som man måske forestiller sig. Ved mig er det i hverfald til at overkomme. Min krop er der stadig et sted, bare i en ny udgave. 🙂

38+

38+

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Parforhold inden baby