Er du klar - pusletasken

Julen der forsvandt – igangsættelse

 

Skærmbillede 2014-12-11 kl. 19.13.20

Beskeden der både var god og dårlig

 

…dette var beskeden der mødte mig i min e-boks i går eftermiddags.
Efter at havde været til kontrol på Svangerskabsafsnittet, var der ingen vej udenom. Overlægen mente det var bedst, at igangsætte mig før tid. Jeg er født med arveligt for højt blodtryk og har før min graviditet, været i behandling for det. Heldigvis har jeg gennem min graviditet holdt det nede. Nu er det så ved at være for højt – og for at mindste risiko for svangerskabsforgiftning, så er det mest sikker at sætte mig igang, før min termin d. 1/1.

Egentlig er det en fantastisk julegave at få – men skulle lige sluge, at min barn nok bliver født i juledagene. For det er der jo ærligtalt ikke rigtig nogle der gider. Min omgangskreds regerede også med ordene “Ej, kan de ikke sætte igang den 22 så”, eller “hvorfor kan de ikke vente til efter 2. juledag”. Men hvis man skal se det ud fra lægernes perspektiv, så vil man jo gerne beholde ham derinde så længe som muligt. Men hvis man venter for længe, kan det blive en kompliceret fødsel (det skal lige siges, at de på fødegangen ikke sætter i gang i helligdage og weekend). Så på den måde respekterer jeg deres beslutning.

Det jeg vil frem til, er at det egentlig er ok med mig, efter lige at havde tænkt det igennem. Ja, vi går glip af julen i år. Til gengæld er julemanden ekstra sød ved os os i år.
STOR TAK HR. JULEMAND 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du klar - pusletasken