Baby sengetøj til de kræsne

Barsel, ædegilde og sort snak

Endelig kom dagen hvor jeg med god samvittighed kan gå på barsel.
Når man er privatansat, så må man jo som regel gå fra 4 uger før, med mindre der opstår komplikationer. Jeg har jo egentlig, som jeg tidligere har skrevet lidt om her svangerskabsdiabetes, men har alligevel kunne arbejde. Men nu er der så kun små 4 uger til lille E kommer. Altså med mindre han beslutter sig for, at komme før eller senere. Selvom der er mange der nok er trætte af maven her den sidste måned. Så må han altså godt vente med, at komme til f.eks mellem jul og nytår (har termin 1/1-14), for hvem gider have fødselsdag i julen eller nytårsaften 😀

Dagen i går, altså sidste arbejdsdag blev fejret på en af min ynglingsrestauranter i Odense, Goma. Et japansk spisested med kvaliteten i højsæde. Bestemt et besøg værd, hvis man bevæger sig rundt i det fynske.

IMG_5976

Lidt foretter

IMG_5977

Dessert

Dagen i dag er gået med black friday shopping, både online og fysisk. Har været i Stof & Stil og finde stof til lidt babysengentøj. Magasin for at findes årets kalenderlys. Change og købe en ammebh, så jeg har en med på hospitalet – og til sidst i Søstrene Grene og finde lidt lækkert julepynt. Online har jeg shoppet julegaver på Matas website og lidt lækker uld hos Uldbørn.
Nu står den på weekend med besøg af familie og en masse æbleskiver.
Håber I fik gjort jer nogle gode kup. 🙂

Kalenderlyset i år

Kalenderlyset i år

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby sengetøj til de kræsne